Aangesloten bij:

Over Bouwet B.V. uitzendorganisatie

Het team van Bouwet B.V. is sinds 1986 actief in de bouwsector. Na diverse projecten en opdrachten opereren zij sinds 2006 als zelfstandige ondernemers in oa de bouwwereld. Bouwet B.V. zelf bestaat inmiddels al ruim 5 jaar.

Door de productiekrimp in de bouw sinds 2008, en de wet DBA zijn er onzekere perioden aangebroken voor aannemers en werknemers. Aannemers willen geen vast personeel aannemen en werknemers hebben geen zekerheid wat betreft arbeidsomstandigheden.  

De productiekrimp in de bouwsector heeft als consequentie dat veel bouwvakkers zijn verdwenen uit de bouw of op het punt staan om de bouw de rug toe te keren. Toch blijft de bouwsector een belangrijke pijler onder de Nederlandse economie en kunnen we niet zonder gemotiveerde vakmensen.

Bouwet B.V. heeft door de jaren heen veel werkrelaties verzamelt die flexibel willen inspelen op de ontwikkelingen in de markt.  Variërend van aannemers die op projectbasis gemotiveerde krachten nodig hebben tot ZZP-ers die tijdelijk ruimte in hun planning hebben.

Bouwet B.V. is hierdoor een specialist geworden op het gebied van arbeidsbemiddeling. Vraag en aanbod bij elkaar brengen. Bij een flexibele baan op basis van uitzending of detachering, werkt men via Bouwet B.V. bij de opdrachtgever en staat men bij Bouwet B.V. op de loonlijst. Dat kan in de ene situatie een tijdelijk dienstverband zijn, in een andere situatie gericht op een vast dienstverband.