Aangesloten bij:

Bedrijven

Moderne organisaties die willen inspelen op de ontwikkelingen in de markt zijn op zoek naar gemotiveerde en flexibele vakkrachten. Capaciteit die tijdelijk of op projectbasis kan worden ingezet op het moment dat uw organisatie die nodig heeft.

Door het inlenen van vakkrachten vervallen tal van administratieve werkzaamheden en, niet geheel onbelangrijk, het neemt financiële risico’s uit handen.

Uw organisatie kan hardwerkende vakkrachten verwachten. Krachten met kennis van zaken. Wij selecteren en toetsen in de praktijk voordat ze bij uw organisatie voorgesteld worden. We kunnen onze vakkrachten uitzenden voor een periode van 130 weken met een uitzendovereenkomst met uitzendbeding. Dit houdt in dat er geen proeftijd en opzegtermijn van toepassing is. Einde opdracht = einde contract.

Wij bieden eerlijke concurrentie en u kunt er op vertrouwen dat wij alle premies via onze G-rekening afdragen aan de belastingdienst zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Een g-rekening is een geblokkeerde bankrekening waarmee wij alleen de loonheffingen en de btw aan (alleen) de belasting kunnen betalen.

Bouwet B.V. is op de hoogte van de specifieke veiligheidsvoorschriften in de branche. Door lokaal ondernemerschap, jarenlange ervaring in de sector en ons brede netwerk is er voor u een gekwalificeerde en direct inzetbare pool van vakkrachten beschikbaar. Referenties zijn op aanvraag altijd mogelijk voor onze klanten in de bouw & beton branche.

Bouwet B.V. heeft geen geografische beperking en werkt dus voor opdrachtgevers in heel Nederland.